Η ευρωπαϊκή ιστοσελίδα για τις γυναίκες με πυκνό μαστό είναι γεγονός

9 Οκτωβρίου 2018: Ο οργανισμός DenseBreast-info ανακοινώνει την επέκταση της ιστοσελίδας του για την Ευρώπη με την πολύτιμη βοήθεια της Δρ. Αθηνάς Βούρτση, ιδρύτριας και διευθύντριας της «Διαγνωστικής Μαστογραφίας» - κέντρο ακτινοδιάγνωσης μαστού στην Αθήνα - και ιδρυτικής πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού και της Cheryl Cruwys, συν-ιδρύτριας του Breast Density Matters UK, με πολυετή εκπαιδευτική πορεία στο αντικείμενο του καρκίνου του μαστού.

9 Οκτωβρίου 2018: Ο οργανισμός DenseBreast-info ανακοινώνει την επέκταση της ιστοσελίδας του για την Ευρώπη με την πολύτιμη βοήθεια της Δρ. Αθηνάς Βούρτση, ιδρύτριας και διευθύντριας της «Διαγνωστικής Μαστογραφίας» – κέντρο ακτινοδιάγνωσης μαστού στην Αθήνα – και ιδρυτικής πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού και της CherylCruwys, συν-ιδρύτριας του Breast Density Matters UK, με πολυετή εκπαιδευτική πορεία στο αντικείμενο του καρκίνου του μαστού. Οι δύο γιατροί προσέφεραν τόσο στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας όσο και στον εμπλουτισμό του περιεχομένου.

Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με πληροφορίες από μία πλειάδα επιστημόνων από πολλές χώρες της Ευρώπης, σε μία γενικευμένη προσπάθεια ενημέρωσης όλων των γυναικών με πυκνό μαστό, για την αναγκαιότητα εξατομικευμένου προληπτικού ελέγχου. Υπενθυμίζεται ότι η μαστογραφία για τις γυναίκες με πυκνό μαστό δεν είναι επαρκής για την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου μαστού και συνεπώς για την πρώιμη αντιμετώπισή του.

Σύμφωνα με την Δρ. Βούρτση, «υπάρχει στην Ευρώπη μία αυξανόμενη ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση αναφορικά με τον πυκνό μαστό. Η ιστοσελίδα του οργανισμού DenseBreast-info αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη, κατανοητή και ενημερωμένη πηγή γνώσης αναφορικά με το θέμα αυτό και την ιδανική για να φιλοξενηθεί εκεί και το περιεχόμενο ευρωπαϊκών χωρών. Είμαι ενθουσιασμένη που οι επαγγελματίες της υγείας στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να έχουν στη διάθεσή τους αυτή την πηγή γνώσης, από τους ίδιους τους γιατρούς».

Διαβάστε σχετικά:

DenseBreast-info.org announces expansion into Europe

DB-I European expansion launch

 

Call Now Button