Συνεργάτες – Βιογραφικά

Ασπασία Κατσούλη

Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια   Μαστού

Η Ασπασία Κατσούλη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992.

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Απιδέας Μολάων Λακωνίας. Ακολούθησε κατόπιν εξετάσεων η απόκτηση  του αναγκαίου πιστοποιητικού ιατρικής επάρκειας ECFMG για την έναρξη ειδικότητας  στις ΗΠΑ  όπου και συνέχισε την ιατρική της εκπαίδευση. Αρχικώς εκπλήρωσε την υποχρεωτική ειδίκευση στην Παθολογία στο New York Hospital /Weill Cornell  Medical Center, Queens στην Νέα Υόρκη  ΗΠΑ. Στην συνέχεια ειδικεύτηκε  στην ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης,  SUNY Health Science Center Brooklyn.  Εκπαιδεύτηκε στην συσχέτιση Ακτινολογίας – Παθολογικής Ανατομίας AFIP στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στην Ουάσινγκτον. Το 2001 πέρασε με επιτυχία τις  εξετάσεις  της Αμερικανικής  Επιτροπής Ακτινολογίας και απέκτησε   τον τίτλο της Ακτινοδιαγνωστικής στις ΗΠΑ.  Εξειδικεύτηκε  (fellowship) στις απεικονιστικές μεθόδους σώματος, αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία και υπερήχους στο Νοσοκομείο Βeth Israel της Νέας Υόρκης. Επέλεξε να συνεχίσει την εξειδίκευση της  (fellowship)   στην απεικόνιση γυναικών ( Μαστού),  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, New York Hospital/Weill Cornell Medical Center   στην Νέα Υόρκη ΗΠΑ. Το 2004 απέκτησε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο της ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στην Ελλάδα. Κατέχει άδεια ασκήσεως   ιατρικού επαγγέλματος, Ακτινολογίας, στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.  Εργάζεται ως ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού, στο ιδιωτικό ιατρείο  απεικόνισης  Μαστού «Διαγνωστική Μαστογραφία»  Το διδακτικό της έργο  περιλαμβάνει διαλέξεις και εκπαίδευση   ειδικευομένων και ειδικευμένων ακτινολόγων ιατρών σε Ελλάδα και εξωτερικό.                                                                                            

Μέλος επιστημονικών επιτροπών:                                                                                                                    

Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης του Μαστού ΕΕΑΜ.

Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία.

Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού ΕΧΕΜ.

Αμερικανική Εταιρεία Απεικόνισης του  Μαστού SBI.

Ευρωπαϊκή Εταιρεία Απεικόνισης του Μαστού EUSOBI.

Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας ECR.

Ευαγγελία Σταματίου

Η Ευαγγελία αποφοίτησε από τη σχολή Σ.Β.Ι.Ε. (Αθήνα), ως Τεχνολόγος – Ακτινολόγος. Κατέχει πιστοποιητικό παρακολούθησης σε σεμινάρια επιμόρφωσης -45ο Ακτινολογικό Συνέδριο Θεσσαλονίκης (1989), Ακτινολογία της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, Ωνάσειο (2010), Advanced Course on Multimodality Detection of Diagnosis of Breast Diseases (2017). Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Υγεία για 18 χρόνια και από το 2008 εργάζεται ως τεχνολόγος – ακτινολόγος στη Διαγνωστική Μαστογραφία

Αγγελική Σταματίου

Η Αγγελική κατέχει πτυχίο Βοηθού Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων και εργάζεται στη «Διαγνωστική Μαστογραφία» ως επικεφαλής γραμματειακής υποστήριξης από το 2008.

Μυρσίνη Πρίφτη

Η Μυρσίνη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής, με πτυχίο Βιοϊατρικών Επιστημών, κατεύθυνση Ακτινολογία και Ακτινοθεραπεία. Εργάστηκε εθελοντικά στο συνέδριο «Ραδιολογία – Πυρηνική Ιατρική – Ακτινοθεραπεία» και συμμετείχε επίσης εθελοντικά στις τεχνικές εξετάσεις μαστογραφίας και CT Scan στο Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Ήταν υπεύθυνη παρακολούθησης όλων των διαγνωστικών τεστ και του CT Scan στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας. Εργάζεται στη «Διαγνωστική Μαστογραφία» από το 2020. Κατέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης.

Άννα Ρόκκα

Η Άννα παρακολουθεί το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής – Σχολή Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας – Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας. Εργάζεται στη «Διαγνωστική Μαστογραφία» από τον Ιούνιο του 2020.

Αγγελική Ψυχογιού

Η Αγγελική είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επιθυμία της να ειδικευθεί στον τομέα της Γενετικής, την ώθησε να πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιατρική σχολή Αθηνών με τίτλο Ιατρική Γενετική (Κλινική και Εργαστηριακή κατεύθυνση). Στόχος της μέσα από την παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να ενισχύσει το επιστημονικό της υπόβαθρο στη μελέτη και διάγνωση των γενετικών νοσημάτων συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά σε εξειδικευμένα σεμινάρια  και επιμορφωτικά προγράμματα. Από το 2019 εντάχθηκε στην ομάδα της Δρ. Βούρτση στην ειδική απεικονιστική μονάδα «Διαγνωστική Μαστογραφία».

Call Now Button