Η κατανάλωση καρυδιών μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού μειώθηκε σημαντικά σε ποντίκια όταν η καθημερινή τους διατροφή περιλάμβανε μια μέτρια ποσότητα καρυδιών, σύμφωνα με ερευνητές της ιατρικής σχολής του Marshall University. Η μελέτη με επικεφαλής την Elaine Hardman, Ph.D. της ιατρικής σχολής…

Ο ρόλος της Σόγια στην Μετεμμηνοπαυσιακή υγεία

Η κατανάλωση της σόγια και η εισαγωγή της στο διαιτολόγιο των προεμμηνοπαυσιακών και εμμηνοπαυσιακών γυναικών αναθεωρήθηκε πρόσφατα από την North American Menopause Society (NAMS). Σύμφωνα με νέα έκθεση της NAMS (Βορειοαμερικανική Εταιρία για την Εμμηνόπαυση) για τους κινδύνους και τα…

Call Now Button