Τον Σεπτέμβριο ξεκινά η ενημέρωση για τον μαστό

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο Αγώνας για την ευαισθητοποίηση και για την έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου μαστού ξεκινά, με πρώτη δυναμική ενέργεια, το 10ο Race for the Cure.


Το 1982, η NancyBrinker υποσχέθηκε στην αδελφή της SusanF. Komen που έφευγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο μαστού, ότι θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να βοηθήσει στη θεραπεία της νόσου. Ο αγώνας για τη θεραπεία, το RacefortheCure ξεκίνησε από το Ντάλλας του Τέξας των ΗΠΑ και επεκτάθηκε σε 150 πόλεις με τη συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων. Στην Ελλάδα, ο αγώνας για τη ζωή, έφτασε το 2009 με την κινητοποίηση των γυναικών του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Από τότε, το Greece Race for the Cure έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου που έχει ανταποκριθεί μετατρέποντας τον αγώνα σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με 150.000 συμμετοχές έως σήμερα.

Ο 10ος ελληνικός αγώνας για τη θεραπεία, πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, ενώνοντας σε μία δυνατή φωνή την επιθυμία γυναικών, ανδρών και παιδιών να βρεθεί η θεραπεία για τον καρκίνο μαστού, να δώσουν θάρρος, ελπίδα και δύναμη στις γυναίκες που μάχονται για τη ζωή τους και να ευαισθητοποιήσουν όσους δεν γνωρίζουν τους προληπτικούς ελέγχους για την υγεία των μαστών τους, στους οποίους όλες οι γυναίκες από 40 ετών και κάθε χρόνο της ζωής τους, επιβάλλεται να διενεργούν.
Τρέξτε ατομικά ή σχηματίστε μία ομάδα από φίλους, συναθλητές, συναδέλφους, συνοδοιπόρους και στείλτε το δικό σας μήνυμα για την καταπολέμηση της νόσου που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών κάθε χρόνο, σε κάθε μεριά του πλανήτη.

https://www.greecerace.gr/registration2018/

Call Now Button