Στηρίξτε την ενημέρωση για τους «Πυκνούς Μαστούς» στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Μάθετε πώς!

Ο οργανισμός Dense Breast-info δημιουργήθηκε για να παρέχει επιστημονική γνώση εστιασμένη στην αναγκαιότητα εξατομικευμένης πρόληψης σε γυναίκες με πυκνούς μαστούς. Ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής του οργανισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Δρ. Αθηνά Βούρτση έλαβε την πρωτοβουλία να αναπτύξει τον οργανισμό στις χώρες της Ευρώπης και στην Ελλάδα, προκειμένου και οι Ελληνίδες γυναίκες αλλά και οι γιατροί που ασχολούνται με το αντικείμενο του μαστού, να έχουν πρόσβαση στην επιστημονική γνώση του οργανισμού και ανάλογη ενημέρωση.

Ο οργανισμός Dense Breast-info δημιουργήθηκε για να παρέχει επιστημονική γνώση εστιασμένη στην αναγκαιότητα εξατομικευμένης πρόληψης σε γυναίκες με πυκνούς μαστούς.

Ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής του οργανισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Δρ. Αθηνά Βούρτση έλαβε την πρωτοβουλία να αναπτύξει τον οργανισμό στις χώρες της Ευρώπης και στην Ελλάδα, προκειμένου και οι Ελληνίδες γυναίκες αλλά και οι γιατροί που ασχολούνται με το αντικείμενο του μαστού, να έχουν πρόσβαση στην επιστημονική γνώση του οργανισμού και ανάλογη ενημέρωση.

Για τον σκοπό αυτό και με στόχο τη διαμόρφωση μίας ευρωπαϊκής ιστοσελίδας που θα λειτουργεί ενημερωτικά και θα ευαισθητοποιεί τις γυναίκες για την αναγκαιότητα της εξατομικευμένης προληπτικής φροντίδας αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους αυτή εφαρμόζεται, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να στηρίξετε και να βοηθήσετε το όραμά μας να γίνει πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε το http://densebreast-info.org/ και γίνετε και εσείς μία από τις εκατοντάδες γυναίκες που έχουν ενημερωθεί για τον προληπτικό έλεγχο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Μπείτε στο https://www.nycharities.org/give/donate.aspx?cc=4052 και συμπληρώστε το ποσό που επιθυμείτε να προσφέρετε. Στο πεδίο How did you hear about us?: (optional) παρακαλώ επιλέξτε «Board Member» και στο πεδίο «Other» συμπληρώστε Dr. Athina Vourtsi. Με τον τρόπο αυτό, τα χρήματά σας θα προστεθούν αυτόματα στο ποσό που χρειάζεται ο οργανισμός για να δημιουργήσει μία αντίστοιχη ιστοσελίδα στην Ελλάδα.

 

Call Now Button