Μετά το σοκ της διάγνωσης… η ελπίδα

Η ιστοσελίδα κάνει ακριβώς αυτό που διαφαίνεται από το όνομα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Παρέχει έναν διαδικτυακό οδηγό κατανόησης του καρκίνου του μαστού, πολύτιμο βοηθό αμέσως μετά το πρώτο σοκ της διάγνωσης. Eίναι μία πηγή έγκυρης και απολύτως κατανοητής πληροφορίας για γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο στο μαστό, ένα «σημείο» συνάντησης για τις γυναίκες που νοσούν και για τις οικογένειές τους που επιζητούν καλύτερη κατανόηση της νόσου καθώς και ένα «εργαλείο» για γιατρούς μέσα από το οποίο μπορούν να μοιραστούν πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα Beyond The Shock κάνει ακριβώς αυτό που διαφαίνεται από το όνομα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Παρέχει έναν διαδικτυακό οδηγό κατανόησης του καρκίνου του μαστού, πολύτιμο βοηθό αμέσως μετά το πρώτο σοκ της διάγνωσης. Το www.beyondtheshock.org είναι μία πηγή έγκυρης και απολύτως κατανοητής πληροφορίας για γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο στο μαστό, ένα «σημείο» συνάντησης για τις γυναίκες που νοσούν και για τις οικογένειές τους που επιζητούν καλύτερη κατανόηση της νόσου καθώς και ένα «εργαλείο» για γιατρούς μέσα από το οποίο μπορούν να μοιραστούν πληροφορίες.


Την ιστοσελίδα, με το εξαιρετικό εισαγωγικό βίντεο και τα άκρως κατανοητά βίντεο που ακολουθούν και εξηγούν όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για τον μαστό, την ανατομία του, τη φυσιολογία του και την νόσο, με την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των γυναικών που νοσούν και δεκάδες ακόμη χρήσιμες πληροφορίες και συνδέσμους, την έχει δημιουργήσει το National Breast Cancer Foundation, Inc. (NBCF) με την υποστήριξη επιλεγμένων ειδικών, ιατρικού προσωπικού, γιατρών και ερευνητών απ’ όλον τον κόσμο. Με τη σύμπραξή τους δημιουργήθηκε μία προσιτή πλατφόρμα για την κατανόηση της διάγνωσης της νόσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το NBCF που δημιούργησε την ιστοσελίδα και αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους κοινωφελείς οργανισμούς για τον καρκίνο του μαστού, είναι δημιούργημα μίας γυναίκας εθελόντριας, της Janelle Hail, η οποία 30 χρόνια πριν είχε νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Το 1980, η 34χρονη τότε Janelle διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και επιβίωσε της νόσου, εξαιτίας της έγκυρης διάγνωσης. Από τότε αφοσιώθηκε στην εκπαίδευση των γυναικών για την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα της πρώιμης διάγνωσης και στη διάθεση δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες γυναίκες.

Με τη δημιουργία του NBCF και του Beyond the Shock η Janelle μετέτρεψε την προσωπική της τραγωδία σε θρίαμβο, ενώ συνεχίζει να διατηρεί ζωντανή την επιθυμία να παρέχει στις γυναίκες έγκυρες πληροφορίες που θα τις βοηθήσουν να ζήσουν μία μακριά, παραγωγική ζωή.

http://www.beyondtheshock.com/.
Αξίζει να το επισκεφθείτε.

 

Call Now Button