Το 11ο Race for the Cure στον ιερό σκοπό της μάχης ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Με κεντρικό σύνθημα «Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού», ένα ακόμη Race for the Cure ολοκληρώθηκε, επιτυγχάνοντας όχι μόνο την αθρόα συμμετοχή χιλιάδων γυναικών, ανδρών και παιδιών, αλλά κυρίως την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την επαγρύπνηση για τη νόσο που αφορά όλες και όλους μας.

11th Race for the Cure – Συμμετοχή Κόσμου

Το 11o Race for the Cure συνένωσε τις δυνάμεις του με τον 33ο Γύρο της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ και με τον εντυπωσιακό αριθμό των 40.000 συμμετεχόντων κατάφερε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που νοσούν, πως ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται καθημερινά και πως αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών από όλο τον κόσμο.

11ο Race for the Cure - Χαιρετισμός της Δρ. Αθηνάς Βούρτση
11th Race for the Cure – Χαιρετισμός της Δρ. Αθηνάς Βούρτση

Στο Greece Race for the Cure που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την έγκριση του ιδρύματος Susan G. Komen απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κα Ροκοφύλλου, η Δρ. Αθηνά Βούρτση, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού και η κα Ελευθερία Ιγνατιάδου, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού.

11o Race for the Cure - Εκκίνηση
Eκκίνηση

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ευχαριστούμε που και φέτος είστε εδώ για να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού, να καταπολεμήσουμε τον φόβο και να βροντοφωνάξουμε φροντίστε την υγεία σας, μην αμελείτε τον προληπτικό σας έλεγχο… .Σήμερα, γιορτάζουμε και μιλάμε για τη σημασία της πρόληψης… και σήμερα, τιμάμε όλες τις γυναίκες που δεν είναι πια μαζί μας». Κλείνοντας την ομιλία της η κα Γαβριηλίδου, έδωσε ραντεβού σε όλους μας στον επόμενο αγώνα.

Δρ. Ασπασία Κατσούλη, Δρ. Αθηνά Βούρτση
Δρ. Ασπασία Κατσούλη, Δρ. Αθηνά Βούρτση
Call Now Button