Ένας οδηγός – βοηθός για τη σωστή επιλογή στηθόδεσμου

Το γνωρίζατε πως οι 4 στις 5 γυναίκες φοράνε λάθος νούμερο στηθόδεσμο; Για κάτι που φοράμε όλη την ημέρα, το σωστό μέγεθος μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Με την εισαγωγή αυτή ο Εθνικός Οργανισμός για τον Καρκίνο Μαστού (NBCF) διανέμει δωρεάν σε συνεργασία με το αμερικάνικο πολυκατάστημα Dillard’s έναν λεπτομερή και άκρως κατατοπιστικό οδηγό για το πώς θα αγοράσουμε τον κατάλληλο στηθόδεσμο, γιατί παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι το μέγεθος ή το είδος του στηθόδεσμου δεν επηρεάζει τον κίνδυνο αύξησης καρκίνου μαστού, ωστόσο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της συνολικής υγείας των μαστών μας.

Ο οδηγός αναπτύσσεται σε 6 κεφάλαια: Γιατί το μέγεθος του στηθόδεσμου είναι σημαντικό στην καθημερινότητα μας, οι παράγοντες που επηρεάζουν το σωστό μέγεθος στηθόδεσμου, πώς να διαλέξετε σωστό μέγεθος και σωστό τύπο στηθόδεσμου, οι τύποι στηθόδεσμων, η επίλυση συνηθισμένων προβλημάτων ως προς την καταλληλότητα του στηθόδεσμου, ενώ το τελευταίο κεφάλαιο αφιερώνεται στην ευαισθητοποίηση για την υγεία του μαστού.

Ο οδηγός είναι γραμμένος κατανοητά, ενώ υποστηρίζεται από κατατοπιστικά σχέδια για την κατανόηση των διαφορετικών μεγεθών και τύπων στηθόδεσμου αλλά και στην ενότητα που αφορά στην επίλυση προβλημάτων.

Μπορείτε να λάβετε τον οδηγό σε ελάχιστα λεπτά ηλεκτρονικά, μέσω email. Είναι βέβαιο ότι θα σας φανεί ιδιαίτερα εύχρηστος και σίγουρα χρήσιμος για κάθε μελλοντική αγορά ή εφαρμογή.
https://resources.nationalbreastcancer.org/bra-fit-guide/

Call Now Button