Η μεσογειακή διατροφή μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου μαστού

Η μεσογειακή διατροφή –πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης και ελαιόλαδο και χαμηλή σε πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων και κόκκινου κρέατος, συνδέεται με το μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας πειραματικής μελέτης.

Διάσημες με καρκίνο μαστού: πηγή έμπνευσης

Πρόσφατα, η Ατζελίνα Τζολί κατάφερε να κινητοποιήσει την παγκόσμια γυναικεία κοινότητα με το πρόβλημα της υγείας της και τη γενναία της απόφαση να προβεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή και προληπτική υστερεκτομή προκειμένου να επιβιώσει από τη νόσο, η ανάπτυξη της…

Πυκνό στήθος και καρκίνος του μαστού

Πόσο επηρεάζει η πυκνότητα του στήθους το διαγνωστικό έλεγχο και κατά πόσο αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού; Το στήθος χαρακτηρίζεται πυκνό όταν έχει άφθονο ινώδη και αδενικό ιστό και λιγότερο λιπώδη ιστό. Έρευνες στο παρελθόν έχουν καταδείξει ότι…

Call Now Button