11ο Greece Race for the Cure – Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου

Ένας ακόμη δρόμος για τη ζωή από το Άλμα Ζωής. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα, ηλεκτρονικά ή σε σημεία πώλησης μέσα στην πόλη. Τρέξτε ή περπατήστε και διαδώστε το μήνυμα της πρόληψης. Ο σκοπός είναι ιερός και δε σταματά μέχρι να ενημερωθούν όλοι για την έγκαιρη διάγνωση, για τη ζωτική σημασία της στη ζωή των γυναικών, για την αντιμετώπιση της νόσου σε πρώιμα στάδια.

Επιλέξτε να περπατήσετε ή να τρέξετε 2χλμ., 5χλμ. ή 10χλμ. για να διαδώσετε το μήνυμα που φωνάζουν δεκάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το Race for the Cure είναι ένας αγώνας δρόμου ενημέρωσης, ένας αγώνας δρόμου για τη ζωή, για το ελπιδοφόρο μήνυμα της έγκυρης και έγκαιρης διάγνωσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου που αφορά ολοένα και περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή κοινωνικοοικονομικού προφίλ.

Ο αγώνας Race for the Cure που διενεργείται για 11η φορά στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρική αφετηρία το Ζάππειο, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και για πρώτη χρονιά ενώνεται με τον ιστορικό πλέον θεσμό «Γύρος της Αθήνας» του ΟΠΑΝΔΑ, συμμαχώντας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο μαστού για τη διαδρομή των πρώτων 10 χιλιομέτρων.
Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά ή σε ένα από τα δεκάδες περίπτερα που έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας, επιλέξτε τα χιλιόμετρα της επιθυμίας σας και συνεισφέρετε με τις δυνάμεις σας σε μία μεγάλη γιορτή με νικητές όλους τους συμμετέχοντες.

 

Call Now Button